Blog

08.01.2011 22:52

Nový rok 2011

Všem studentům, kamarádům, příbuzným ....   přeji do nového roku 2011 vše nejlepší, hlavně hodně zdraví, štěstí, spokojenosti. 

 

08.01.2011 22:29

Změna některých údajů

Vážení, nejdříve Vám všem přeji do nového roku 2011 všechno nejlepší, hodně zdraví, spokojenosti a pracovních (i studijních) úspěchů.

Většina z vás dobře ví, že 28. únor je pro mě posledním dnem na Fakultě logistiky a krizového řízení. Přesto spolu budeme dál komunikovat. Tak moje nová mailová adresa, na kterou mi už ode dneška můžete psát jako náhradu za služební je:   mjanicek@tiscali.cz

Další věci, tak jak jsme se domlouvali budu upřesňovat podle momentálního stavu.

25.08.2010 06:27

Začátek nového školního roku

Nový školní rok začne tradičně konferencí 2. - 3. září 2010 v Uherském Hradišti na FLKŘ. Studentům bakalářského studia 3. ročníku a 2. ročníku magisterského vzkazuji, že na základě zkušeností z loňského roku, kdy jsem měl prací mnoho, letošní školní rok redukuji počet studentů, kterým povedu bakalářské a diplomové práce. Návrhy od vás - studentů témat Bc. a dipl. prací přijímám do 30. září 2010! Po tomto termínu v letošním školním roce nebudu vést žádné další práce. Přeji všem svým studentům hodně zdaru v dalším studiu.

21.12.2009 22:17

Konec zimního semestu, začátek nového kalendářního roku

Uteklo to všechno úžasně a jsme na prahu nového roku, který má kouzelné dvojčíslí 20 a 10 - dohromady 2010. Přeji všem svým kamarádům, kolegům a studentům hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a lásky. Studentům navíc přeji rychlé a dobré zvládnutí všech zkoušek, zápočtů a u finálních ročníků pohodové psaní bakalářských a diplomových prací. Budu rád, když se i v roce 2010 budete za mnou stavovat se svými podnětnými nápady a dotazy. Jsem zvědav, kdo z Vás jako první využije těchto stránek a zapojí se do blogu.

22.09.2009 17:38

začátek zimního semestru

začátek semestru je vždycky chaos.. momentálně je u nás umocněný vznikem nové fakulty, Mám pocit, že nic nestíhám a tak snad tím netrpí moje zajisté úžasná -:)) výuka  oblíbených předmětů. Kdyby ano jsem nakloněný všem Vašim námitkám a připomínkám. Doplnil jsem pro vás složku se studijními materiály a tak se pilně učte i z nich. Však se nebojte znalosti budu pořádně prověřovat.

07.09.2009 21:21

O konferenci po konferenci

První dojmy z konference jsou velmi dobré. Pochvaly začaly již během konference a stále mi přichází kladné ohlasy. Chtěl bych tady poděkovat všem studentkám, které vystupovaly se svými příspěvky. Takže tímto děkuji Bc. Kristýnce Šimčíkové, Bc. Janě Machynkové a Barborce Suchoňové. Holky držte se, líbily jste se!

Diskusní téma: Blog-konference

Datum 22.08.2022
Vložil tcsindustryv
Titulek an experimental drug-unifiram

unifiram (developmental code name dm-232) is an experimental drug. that has antiamnesic and other effects in animal studies with far greater potency than piracetam. a number of related compounds are known, such as sunifiram (dm-235) and sapunifiram (mn-19). unifiram has two enantiomers, with the dextro form being the more active isomer. it has been shown to reduce the duration of hypnosis induced by pentobarbital, without impairing motor coordination. as of 2015, no formal human studies with unifiram have been conducted. unifiram is not patented and, despite the lack of human and long-term toxicity studies, it is commonly sold online.

Datum 07.06.2018
Vložil Albertfam
Titulek How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The men's prostate is a vital section of a male's the reproductive system. It secretes fluids that aid in the transportation and activation of sperm. The men's prostate can be found just while watching rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really miserable and inconvenient for the patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate medical problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.



Prostate infection, also called prostatitis, is the most common prostate-related condition in men younger than 55 years of age. Infections with the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis may be the least common of forms of prostate infection. It is brought on by bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition associated with a particular defect inside the gland along with the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be brought on by trauma for the urinary tract or by infections originating from other regions from the body. A patient can experience testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal from the prostate defect accompanied by the employment antibiotics and NSAIDs to deal with the soreness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of most prostatitis cases; however, researchers have not to determine what causes these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and heavy lifting may cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable weight loss program is important. These are some of the actions to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is necessary for our health and wellbeing and it will also maintain the urinary track clean.

2. Some studies claim that a couple of ejaculations per week will prevent prostate cancer.

3. Eat steak sparingly. It has been shown that consuming a lot more than four meals of beef weekly will heighten the probability of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most crucial measure to adopt to be sure a proper prostate would be to select regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you must go for prostate examination one or more times 12 months.

Datum 06.05.2011
Vložil Pavel
Titulek Pozdrav a prosba

Pěkný den pane doktore,
dovolil jsem si Vám poslat svůj rádoby vědecký výtvor a poprosil bych o jeho recenzi a odborné slovo. Pslal jsem to Miro na mail. Pěkné stránky. Měj se fajn a moc děkuji.
Pavel

Datum 09.06.2010
Vložil Rudy
Titulek baby?

Mirku,
těch bab je nějak moc. Mělbyses rozdělit:-) A hlavně nezapoměň na sraz na jaře 2011!!!
Jsem rád, že jsem prvním přispěvatelem Tvého blogu a očekávám minimálně jednu kokoládu jako první cenu.
Rudy

 

Štítky

Nebyly nalezeny žádné štítky.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode